Meny


Förrätter 

 

  • Toast skagen 129:-
  • Charktallrik  129:-
    Serrano, coppa, choritzo, gryuere, pesto, oliver
  • SOS 129:-
    Sill, ost och smör
  • tartar på hjort 129:-
    Syrad grädde, löjrom, kapris, palsternackschips
  • Ankleverterrin 129:-
    Aprikos, hasselnötter, endive, toast

Varmrätter (Pris: mellanrätt/Varmrätt)

  • Torskfilé 189:-/295:-
    Grön sparris , surkål, picklad fänkål, dillkokt potatis
  • Kronhjortsfilé  189/295:-
  • Svartkål, skogschampinjoner, enbärssky, potatis och palsternackspuré
  • Entrecote 189:-/299:-
    Hasselbackspotatis, haricots verts, rödvinsås, bearnaise
  • hängmörad oxkind 189:-/275:-
    Tryffelpotatispuré, champinjoner, syrad lök
  • Sydfransk fiskgryta 189:-/225:-
    Aioli och krutonger 
  • Kvällens vegetariska/veganiska 225:-

  • Gräddkokta kötbullar 179:-
    Lingon och pressgurka
  • Kvällens Parmesanstuvad pasta 225:-
    Vegetarisk, kött eller fisk
  • Högrevsburgare 179:-/225:-
    Sallad, ost, friterad potatis och dressing

Desserter

  • äPPELSTRUDEL 99:-
    Vaniljsås, vaniljglass, chokladkräm, nougat
  • Chokladfondant 99:-
    Punchrussinglass, vispadgrädde och vilda bär
  • Crème brûlée 99:-
    Hjortronmylta
  • 3  sorters ostar 99:-
    Kex, fikonmarmelad och nötter
  • Bourbónvaniljglass och sorbet (en, två eller tre kulor) 33:-/66:-/99:-
  • Glasstopping
    Chokladsås 5:-
    Vispad grädde 5:-
    Marchmallows 5:-
    Maräng  5:-
    Chokladtryffel 49:-

Barnens à la carte

  • Pannkakor 89:-
    Sylt, glass och grädde
  • Gräddstuvade köttbullar 89:-
    Med lingon, potatispure eller kokt potatis beroende på vad som finns (fråga personalen)